Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین- فائزه مومنی ؛ محسن هاشمی در حاشیه دویست و دوازدهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به زلزله بامداد جمعه گفت: لازم است که محلات تهران آب 72 ساعته قابل اطمینان در صورت وقوع حادثه را داشته باشند. همچنین مساله امداد توسط خود شهروندان مطرح شد و باید آموزش ها گسترده تر شود.

او ادامه داد: در جریان این زلزله نیز مشاهده کردیم که ترافیک شهر را به هم ریخت و همه به خیابان ها آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه ریزش و آواری نداشتیم  و در غیر اینصورت دچار مشکل می شدیم چرا که زلزله حداقل در 48 ساعت اول ساختار و ارگانی که باید فعال شود نمی تواند کمک ها را سازماندهی شده به مردم برساند و این خود مردم هستند که در ساعات اولیه باید به خود کمک کنند.

هاشمی گفت: از مسئولین خواهشمندیم که نسبت به زلزله تهران با توجه به گستردگی استان تهران و بافت فرسوده قوی که در مناطق تهران وجود دارد باید بیش از گذشته به آن توجه جدی شود.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که اقدامات در این زمینه مربوط به دولت است یا شهرداری گفت: مساله زلزله تهران فرادولتی است و این موضوعی ملی است و قطعا از توان شهرداری خارج است که این اقدامات را انجام دهد. براساس قانون جدید مدیریت بحران نیز بحران را از شهرها برداشته اند و ستاد ملی بحران مسئول آن است.

هاشمی گفت: در گذشته تا 300 کشته مسئولیت با شهرداری تهران بود و مدیریت بحران در شهر تهران مسئولیت مدیرتی داشت که این را هم از قانون برداشتند و کاملا در اختیار ستاد بحران کشور و وزارت کشور قرار دادند.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه قانون شوراها هنوز اجرا نشده است و خیلی از مسائل نیز به شهرداری واگذار نشده است گفت: آب اضطراری، برق اضطراری، گاز و مسائلی از این دست در اختیار ما نیست و اینها مسائل ملی است.

هاشمی به مساله انتقال پایتخت نیز اشاره کرد و گفت: همچنین بحث انتقال پایتخت نیز مطرح است و اینها مسائل جدی است و هر دولتی انتقال پایتخت را مطرح می کند و بحث می شود که هزینه زیادی برای انتقال پایتخت باید انجام شود و بعد به این نتیجه می رسند که اگر یک دهم این پول را در تهران خرج کنیم محکم و استوار می تواند باقی بماند.

او درخصوص تامین هزینه دستگاه های لرزه نگاری گفت: لرزه نگاری در سطح شهر تهران در اختیار شهرداری نیست.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران محسن هاشمی رفسنجانی لرزه نگار انتقال پایتخت شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: با هر باران سیل آسایی کشاورزی متحمل زیان می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی معتمدی پور عصر امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به دلیل بارش‌های سیل آسای اخیر بخش کشاورزی این استان یک هزار و 300 میلیارد تومان خسارت دید و واقعیت امر با هر باران سیل آسایی کشاورزان متحمل ضرر و زیان می‌شوند که مدیریت بحران باید تدبیری کند که خسارت به حداقل برسد.

وی عنوان کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان افزود: اهم مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی به این بخش وارد کرد.

علی محمد روستا با اشاره به خسارت به طرح‌های بخش شیلات افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه ها مشهود است.

وی با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده است که تاکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

روستا با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار گفت: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرقته اتخاذ نشد.

روستا تاکید کرد بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: 150 میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 90 درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

علی رضا نیکروز با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی ادامه داد: بیش از 200 سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که دستگاه‌ها ماشین آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمعات دانشگاه‌های آمریکا لرزه بر دستگاه‌های حامی صهیونیستی انداخت
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد