Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@12:27:50 GMT

نیاز تهران به 200 شتاب‌نگار و حسگر زلزله

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۹۵۲۹

نیاز تهران به 200 شتاب‌نگار و حسگر زلزله

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، پیروز حناچی در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه های جدید مدیریت بحران شهر تهران که پیش از ظهر امروز در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، درباره استفاده از اطلاعات سامانه‌های هشداری برای اطلاع رسانی به مردم گفت: این سامانه‌ها فعال است و اتفاقا اگر خاطرتان باشد در ماجرای احتمال سیل که دو سال پیش در تهران مطرح شد، با کمک وزارت ارتباطات به افرادی که در محدوده شمالی تهران بودند، پیامک‌های هشداری و اعلام آمادگی ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: این اقدامات پس از پیش بینی شرایط بحرانی برای روددره ها و  با کمک همین سامانه و از سوی سامانه پیش بینی و هشدار سیل انجام شد. 

حناچی در مورد احتمال پیش بینی زلزله نیز گفت: در مورد زلزله ادعا زیاد است اما چیز اثبات شده ای که تشخیص دهد زلزله چه زمانی رخ می دهد وجود ندارد. البته با مکانیزمی که در تهران با استفاده از 26 شتاب نگار و سنسور فعال شده است، می‌توان چند ثانیه زودتر رسیدن زلزله به تهران را پیش بینی کرد و هشدار داد، که این موضوع در مواردی مانند ایستگاه های آتش نشانی، خطوط انتقال سوخت، بیمارستان ها و به خصوص اتاق های عمل و بخش مراقبت های ویژه، شبکه گاز رسانی و ... و همچنین اطلاع رسانی به شهروندان برای رفتن به نقاط امن خانه موثر است. 

شهردار تهران با بیان اینکه تهران به 200 دستگاه شتاب‌نگار و حس‌گر زلزله نیاز دارد، ادامه داد: ما پیش بینی کرده‌ایم تا 200 شتاب نگار زلزله در اطراف تهران نصب شود. چرا که این تعداد می تواند دقت و سرعت بیشتری داشته باشد..

منبع: ایسنا
انتهای پیام/

کد خبر: 1080084 برچسب‌ها شهرداری تهران سازمان مدیریت بحران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شهرداری تهران سازمان مدیریت بحران شتاب نگار پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۹۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اجرای بیش از ۶۰۰ طرح پیشگیری از سیل در این استان در انتظار تامین اعتبار است و به ۶ هزار میلیارد ریال در سالجاری نیاز دارد.

منصور شیشه فروش افزود: تقویت سفره‌های زیرزمینی، احداث سیل بند، ساماندهی رودخانه ها، آبخیزداری، بهسازی پل‌های واقع در جاده‌ها و جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در شهر‌ها از جمله اهداف طرح‌های پیشگیری از سیل است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طبق بخشنامه ها، وزارت نیرو به‌عنوان مسوول کارگروه راهبری سیل باید پیگیری لازم را برای تخصیص اعتبارات به استان انجام دهد، اما این مساله تعیین تکلیف نشده است.

او با بیان اینکه مطالعات این طرح‌ها انجام شده  افزود: با توجه به رخداد تندباد، سیلاب‌های محلی و بارش شدید در برخی مناطق استان لازم است تامین اعتبار این طرح‌ها در اولویت قرار گیرد.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: اگرچه اقدام‌های مختلفی در این زمینه انجام شده، اما همچنان برخی مناطق استان اصفهان تحت تأثیر وقوع سیل است.

او تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری لازم است بطور جدی به موضوع مهار سیلاب ورود پیدا کنند.

شیشه فروش تاکید کرد: نیازمند تخصیص اعتبارات پیشگیرانه در زمان مناسب هستیم تا با اجرای این طرح‌ها یک بار برای همیشه با تهدید سیل مقابله کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اعتبارات بیشتر با هدف بازسازی و جبران خسارت‌های سیل پرداخت می‌شود درحالیکه توجه به سیاست‌های پیشگیرانه مغفول مانده است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: خسارت سیل خرداد سال گذشته در استان اصفهان در بخش عمرانی نیز هنوز تخصیص پیدا نکرده است.

 به گفته مسوولان در ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۵ مورد وقوع سیل در استان اصفهان گزارش شده است.

بر اساس پژوهش‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری، خسارت‌های سیل تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد و بیش از ۵۰ درصد بارش‌ها ذخیره می‌شود.

بارش‌های فروردین ماه امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

شامگاه سه‌شنبه پنج اردیبهشت نیز شدت بارش‌های رگباری در مناطق شمال و شرق اصفهان سبب جاری شدن سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل مسکونی و خسارت به برخی جاده‌ها شد.

بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • پیش‌بینی افزایش دما در استان مرکزی
  • افزایش دما در استان مرکزی
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است