Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی حاجی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان ۶ دستگاه شتاب نگار دیگر نیز در قالب این تفاهم‌نامه مطرح شده که در صورت تامین اعتبار توسط استانداری کرمان به سرعت نصب می‌شوند که بر این اساس گسل‌های استان کرمان تحت کنترل دستگاه‌های شتابنگار آنلاین قرار می‌گیرند.

وی اظهار داشت: هزینه اجرای این تفاهم نامه ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده که ۵۰ درصد آن توسط استانداری کرمان و ۵۰ درصد توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تامین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان با اشاره به نصب ۱۵ دستگاه شتابگار در استان کرمان، توسط مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی ۵۰ درصد اجرای این تفاهمنامه اجرا شده و ۵۰ درصد دیگر توسط استانداری استان باید تامین اعتبار و اجرایی شود.

وی با اشاره به مکان‌یابی زیرساخت تمام ایستگاه‌های شتابنگار در استان، اجرا و نصب ۱۵ دستگاه شتاب نگار (سنسور و دیجیتایزر) جهت تقویت زیرساخت های مدیریت بحران زلزله استان، پایش و رصد دقیق تر فعالیت لرزه ای گسل ها و ایجاد ارتباط بین ایستگاه های شتاب نگار استان کرمان و کشور صورت گرفت.

حاجی زاده با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به عنوان متولی شبکه شتابنگاری زلزله کشور است و داده‌های دستگاه شتاب نگار اهمیت بسیار زیادی در طراحی سازه‌های مقاوم، مدیریت بحران و زلزله کشور دارد.

وی تصریح کرد: ایجاد و نصب دستگاه‌های شتاب نگار تاثیر بسیاری در ایجاد سیستم های هشدار سریع و پاسخ سریع و برنامه‌ریزی و اقدامات مناسب در هنگام وقوع زلزله دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی کرمان با اشاره به اجرای پایلوت راه اندازی سامانه پاسخ سریع برای استان کرمان و هفت کلانشهر (تهران ، البرز، مشهد، تبریز، اهواز ، شیراز، بندرعباس) دیگر با پیگیری مسئولان این استان گفت: پس از نصب و راه اندازی، تعداد ۱۵ ایستگاه شتابنگار برخط در استان کرمان عملیاتی می‌شود.

وی ادامه داد: کرمان از استان های زلزله خیز کشور محسوب می‌شود که یکی از مرگ بارترین زلزله های ۵۰ سال اخیر ایران با بیش از ۴۰ هزار کشته، دی ماه ۱۳۸۲ در این استان و شهر بم رخ داد.

حاجی زاده یادآور شد: شبکه شتابنگاری استان کرمان دارای ۷۰ ایستگاه شتابنگار است که با نصب تعداد ١۵ عدد شتابنگار برخط در این استان تعداد ایستگاه‌های شتابنگار این استان به ۸۵ ایستگاه ارتقا خواهد یافت.

وی اظهار داشت: نخستین دستگاه شتاب‌نگار نسل اول در شهر کرمان در روز هفتم خردادماه ۱۳۵۳ در این شهر نصب و راه اندازی شده است.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی کرمان وزارت راه و شهرسازی استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی کرمان خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی کرمان وزارت راه و شهرسازی استانداری کرمان مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی استان کرمان دستگاه شتاب شتاب نگار ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند

مدیرکل محیط زیست استان کرمان، گفت: مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات آلودگی محیط زیست را برطرف می‌کند و این فرهنگ باید در جامعه نهادینه شود. - اخبار استانها -

مجتبی نیک‌طبع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه امسال شاهد بارندگی‌های خوبی در سطح استان کرمان بودیم، اظهار داشت: اگر روند قبل ادامه داشت، امسال مشکلات و معضلات عدیده‌ای را در سطح استان در حوزه‌های مختلفی از جمله وقوع ریزگرد، تامین منابع غذایی، تامین آب حیات وحش و آب جوامع انسانی داشتیم و این بارندگی‌ها تا اندازه‌ای شرایط استان را بهبود بخشیده است.

وی با بیان اینکه 22 آوریل هر سال مصادف با سوم اردیبهشت به عنوان روز جهانی زمین پاک نامگذاری شده است، گفت: در کشور ما به این مناسبت از سوم تا نهم اردیبهشت‌ماه به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه محیط زیست به نوعی همه ابعاد زندگی بشر را در برمی‌گیرد، ادامه داد: محیط زیست چهار مولفه اصلی آب، خاک، هوا و تنوع زیستی را شامل می‌شود که هر چهار مولفه آن به طور مستقیم بر هم اثر می‌گذارند.

وی با بیان اینکه تخریب هر کدام از این مولفه‌ها باعث تخریب و ایجاد نواقصی در دیگر اجزای اکوسیستم می‌شود، افزود: در میان این چهار مولفه خاک به عنوان مادر رشد و نمو در سیاره زمین است و مباحث زیادی در این زمینه وجود دارد.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه آمارها نشان از آن دارد که در دو دهه اخیر و حتی دهه‌های قبل کارکردهای خوبی در حوزه محیط زیست نداشتیم، بیان کرد: بسیاری از گونه‌های گیاهی و جانوری نه تنها در کشور ما که در دنیا منقرض شده است.

وی با بیان اینکه اکوسیستم‌های آبی و خاکی به شدت تخریب شده است، افزود: این اتفاقات و مسائل سلامت روحی و جسمی جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده و امروز زمین به عنوان مادر حیات دستخوش تغییرات زیادی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه اصلی‌ترین مولفه‌هایی که امروزه این تخریب را رقم می‌زند، فعالیت‌های معدنی، صنعتی و انسانی است، ادامه داد: در حوزه انسانی این تخریب‌ها شامل مواردی چون فرسایش‌ها در حوزه کشاورزی و تغییر کاربری‌ها است.

وی با بیان اینکه پسماند‌ها یکی از مهمترین چیزهایی هستند که جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده‌اند، گفت: اگر به موضوع پسماندها توجه جدی نکنیم با توجه به شدت و رشد جمعیتی که در دنیا داریم در دهه‌های بعد با مشکلات اساسی مواجه می‌شویم.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه روزانه بین 56 تا 57 هزار تن زباله در کشور ما تولید می‌شود که چیزی در حدود 12 درصد آن پلاستیک است، بیان کرد: همه این پسماندها به صورت مستقیم و غیرمستقیم خاک و محیط زیست ما را آلوده می‌کند.

وی با بیان اینکه پسماندهای مختلفی در حوزه کشاورزی، پزشکی و خانگی داریم اما عموم مردم با پسماندهای خانگی سروکار دارند که بخش زیادی از پسماندها را شامل می‌شود، افزود: با مدیریت این پسماندها خیلی از مشکلات ما حل می‌شود اگر بتوانیم فرهنگ‌سازی در این حوزه را در سطح جامعه ارتقا دهیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز جهانی زمین پاک «سیاره زمین در برابر پلاستیک» است، گفت: در کشور ما نیز شعار هفته زمین پاک 1403 با عنوان «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه پلاستیک‌ها و مشتقات آن نقش زیادی در تخریب و آلودگی‌های زمین دارد، ادامه داد: برای مدیریت پسماندها نیازمند فرهنگ‌سازی در لایه‌های مختلف هستیم و در این حوزه راه زیادی در پیش داریم.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه اعتقاد داریم که این کار را باید از سنین پایین و در مدارس آغاز کنیم تا شاهد نتایج مثبت آن باشیم، بیان کرد: به دنبال نهادینه کردن فرهنگ مدیریت پسماند در جامعه هستیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • لاله زار دومین ایستگاه سرد کشور
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • ۵ مصدوم در سه حادثه ترافیکی در قزوین
  • احداث ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان غربی
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی
  • بارش سنگین برف بهاری در محور شاهرود-توسکستان-گرگان
  • تأمین هزار و ۲۲۴ هکتار زمین برای ساخت مسکن ملی در لرستان