Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی خراسان شمالی محمود رضازاده  محل اعتبارات هزینه شده را کشوری دانست و اظهار داشت: همچنین نصب سه ایستگاه شتاب‌نگار برای کنترل پهنه  لرزه خیزی شهرستان شیروان در مناطق لرزه خیز باغان، گلیان و زوارم در دستور کار اداره راه و شهرسازی این شهرستان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد:  راه‌اندازی دستگاه  شتاب‌نگار زلزله در شهر لوجلی و قوشخانه از اقدام‌های بسیار مهم و ضروری برای  شناسایی و تعیین حریم گسل‌ها، ساخت و ساز مناطق پیرامون شهرهای لوجلی و قوشخانه است.

رضا زاده افزود: کنترل ساخت و سازها با استفاده از آیین نامه طراحی مقاوم سازی ساختمان‌ها دربرابر مخاطراتی چون زلزله، استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد و دارای گواهینامه فنی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی را از جمله موارد کاهش خسارت‌های وارده در وقوع زلزله است.

رییس اداره راه و شهرسازی شیروان گفت: کاهش آسیب و تاب آوری شهرها و روستاها در مقابل با مخاطرات زلزله، با شناسایی و تعیین حریم گسل شهرها و ضوابط اجرای آیین نامه ۲۸۰۰ مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی و نصب دستگاه های شتاب‌نگار برخط و لزوم به کارگیری آنها در سامانه‌های هشدار و پاسخ سریع است.

نخستین دستگاه شتابنگار نسل دوم شهرستان شیروان در ۱۹بهمن ۷۵ در فرمانداری شیروان نصب و راه اندازی شد و همچنین دستگاه شتابن‌گار برخط نسل چهارم این شهرستان در سال ۱۳۹۸ به شبکه شتاب‌نگاری انلاین کشور متصل شد.

استان خراسان شمالی از دیدگاه لرزه زمین ساختی در زون کپه داغ قرار دارد که در این زون گسل های فعال و مهمی وجود دارد، این گسل ها برخی مواقع با حرکاتی که انجام می دهند موجب وقوع زمین لرزه های مخرب می شوند.

مهم ترین گسل های خراسان شمالی گسل اسفراین است که این گسل با درازای حدود ۱۷۰ کیلومتر و راستای شمال باختری- جنوب خاوری واقع شده که از حاشیه شمال خاوری شهر اسفراین گذر می کند.

گسل باغان- گرماب نیز گسلی است با درازای ۵۵ تا۵۰ کیلومتر و راستای شمال، شمال باختری – جنوب، جنوب خاوری واقع است.

براساس آمارهای موجود در سده اخیر ۱۳ زمین لرزه با قدرت بیش از ۵.۵ ریشتر در خراسان شمالی رخ داده است.

برچسب‌ها خراسان شمالی شیروان زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان شمالی شیروان زلزله خراسان شمالی شیروان زلزله خراسان شمالی شتاب نگار گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد خوانساری اظهار داشت: ایجاد شبکه فیبر نوری با مشارکت شهرداران استان بوشهر به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم شهر‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدایت، نظارت و تنظیم‌گری دولت انجام می‌شود.   وی افزود: برای ۴۰ شهر استان بوشهر برنامه‌ریزی لازم در ایجاد بزرگراه فیبر نوری انجام شده و تا پایان امسال همه نقاط این استان به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود.   خوانساری بیان کرد: در اجرایی شدن طرح شبکه طرح فیبر نوری در شهر بوشهر ۱۰۰ کیلومتر برنامه‌ریزی شده که تاکنون بیش از ۴۰ کیلومتر آن انجام شده است.   وی ادامه داد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پیگیری و پیشبرد طرح فیبر نوری برای هر استان یک معین از میان معاونان خود را مامور کرده که برای استان بوشهر رئیس سازمان فناوری اطلاعات تعیین شده است.   خوانساری اضافه کرد: در استان بوشهر ۲ اپراتور "صبانت" و "ایرانسل" مسئولیت حفاری برای فیبر، تجهیز کارگاه، نصب تجهیزات و ارائه خدمات به مردم، خانواده‌ها و کسب‌وکار‌ها را بر عهده دارند.   وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های این حوزه را بخش خصوصی انجام داده و دولت وظیفه قاعده‌مندسازی و تنظیم‌گری، دادن مجوز‌ها و پروانه‌ها به شرکت‌های دارای شرایط است که مشغول اجرای طرح در شهر هستند.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: اولویت نخست در فیبر نوری، مناطق دارای جمعیت ثابت است و برای مناطق گردشگری تقویت شبکه تلفن همراه در اولویت است.   خوانساری ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه زیرساخت‌های شبکه فیبر نوری است.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات یادآور شد: این مهم سبب توسعه کسب وکار‌ها با اینترنت پرسرعت و تسریع در دسترسی به خدمات دولت خواهد شد.    

دیگر خبرها

  • چالوس دوبار لرزید
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته
  • تیم‌های برتر مسابقات والیبال ساحلی خراسان شمالی مشخص شدند
  • ثبت ۵ زمینلرزه در خوی طی هفته گذشته
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • ساخت باندهای دوم محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی شتاب می‌گیرد
  • زلزله کوهبنان کرمان را لرزاند