Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@08:12:00 GMT

۳۸ شتاب‌نگار در اردبیل راه‌اندازی شده است

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۹۴۹۶

۳۸ شتاب‌نگار در اردبیل راه‌اندازی شده است

امیر دانش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از ۱۴ کارگروه مدیریت بحران استان ۴ کارگروه مربوط به راه و شهرسازی است که ما به عنوان دبیر کارگروه زلزله تلاش می‌کنیم تا اطلاعات و موضوعات اساسی را در این حوزه در جلسات برگزار شده مطرح کنیم.

وی استان اردبیل را از لحاظ قرار گرفتن در گسل زلزله در ردیف استان‌های با خطر نسبی زیاد اعلام کرد و گفت: در حقیقت استان اردبیل از لحاظ زلزله‌خیزی استان درجه ۲ کشور محسوب می‌شود و از لحاظ موقعیت با خطر نسبی زیاد سالانه چندین زلزله را به خود می‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد: از یک‌هزار دستگاه شتاب‌نگار در کشور ۳۸ دستگاه شتاب‌نگار در مناطق شمالی، جنوبی و شرقی و غربی استان اردبیل مستقر شده تا وقوع زلزله و لرزش‌ها را به ثبت رسانده و امکان ارائه اطلاعات و اعزام اکیپ‌ها در صورت امدادرسانی را به خوبی فراهم کند.

دانش افزود: کشور ایران جز ۱۰ کشور بلاخیز دنیاست و در استان اردبیل نیز به طور میانگین سالانه ۵۱ درصد سیل و ۱۹ درصد حوادث غیرمترقبه دیگر به ویژه زلزله رخ داده و امکان خطرآفرینی را افزایش داده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: سازمان نظام مهندسی بر اساس قوانین و مقررات موظف به ساخت و ساز مقاوم و کم خطر در سطح شهرها و روستاها شده که در این راستا بنیاد مسکن و راه و شهرسازی نیز کمک کار این مجموعه هستند.

دانش اضافه کرد: شهرهایی که با بیشترین خطر زلزله روبه‌رو هستند در سطح استان شناسایی شده و مقاوم‌سازی ساخت و ساز آنها اعم از شهری و روستایی با همکاری راه و شهرسازی و بنیاد مسکن در حال انجام است و تلاش بر ارتقا کیفی ساخت و ساز و توجه به نظارت‌های بیشتر در این حوزه است.

وی بیان کرد: با ابلاغ مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان در سال‌های اخیر نظام مهندسی نیز سعی کرده آئین‌نامه‌های ۲ هزار و ۸۰۰ را مورد توجه قرار دهد و در کنار آن بر اساس ضوابط و مقررات اعلام شده ساخت و سازهای ایمنی را در استان شاهد هستیم.

دانش به اجرای نماهای سنگی سنگین اشاره کرد و ادامه داد: در زمان زلزله و یخبندان ما با ریزش این نماها و عدم سازگاری نماهای سنگی با شرایط اقلیمی و جغرافیایی استان روبه‌رو هستیم که انتظار می‌رود در بحث نماسازی کمیته سیما و منظر شهری راهکارهای کارشناسی را با هدف اصلاح فرآیند موجود و کاهش خطرات و آسیب‌های احتمالی ارائه کنند.

وی در مورد مقاوم بودن مسکن مهر نیز اظهار کرد: تمامی واحدهای مسکن مهر بر اساس نقشه‌های نظام مهندسی و و کنترل کمیته‌های نظارتی انجام شده و هر چند از نظر زیبایی واحدهای مسکن مهر از جذابیت چندانی برخوردار نیستند اما مقاومت آنها مورد تأیید است.

رئیس مدیریت بحران و پدافند غیرعامل اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در فضاهای مشرف به خیابان و معابر باید از اجرای نماهای سنگی سنگین پرهیز شده و به نحوی عمل کرد تا در گذر هموطنان در این مسیرها خطری متوجه آنها نشود.

دانش با هشدار به ساخت و سازهای اطراف شورابیل از نوع رسوبات آبرفتی و احتمال وقوع زلزله و عواقب خطرناک این ساخت و سازهای بی‌دوام گفت: جانمایی ساخت و سازها در حریم شورابیل باید به دقت مورد توجه قرار گرفته تا شرایط مهندسی مطلوب‌تری را شاهد باشیم.

کد خبر 5385669

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت بحران اردبیل راه و شهرسازی اردبیل پدافند غیرعامل زلزله حوادث غیر مترقبه بنیاد مسکن نظام مهندسی مقاوم سازی مسکن روستایی مقررات ملی ساختمان برف و یخبندان مسکن مهر بوشهر ویروس کرونا قاسم سلیمانی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه بارش برف آمار کرونا گرگان 9 دی واکسن کرونا سویه اومیکرون کرونا سانحه تصادف زلزله ایلام راه و شهرسازی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بساط دلالی و سوداگری از طریق سامانه خودنویس جمع آوری می‌شود

مجیدی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر با راه اندازی سامانه خودنویس بخش عمده ای از مشکلاتی که دلالان وسوداگران در بازار اجاره مسکن ایجاد کرده بودند برطرف شده است گفت: از بهمن ماه سال گذشته که این سامانه راه اندازی شده است شاهد بهبود و تقویت بازار اجاره هستیم که خود می تواند بخشی از مشکلات که مستاجران با آن روبرو بوده اند را برطرف کند.

وی افزود: در حال حاضر بازار اجاره مسکن با راه اندازی سامانه خودنویس به سمت شفافیت حرکت کرده است که همین امر نقش موثری در کاهش حق الزحمه های نجومی در بازار اجاره مسکن داشته است.

کارشناس سیاست گذاری مسکن بیان کرد: سامانه خودنویس در حال حاضر می تواند زمینه برای کاهش مدت زمان انعقاد اجاره  فراهم کند و  زمینه را برای تقویت بازار مسکن امکان پذیر شده است

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • حذف حق‌الزحمه‌های نجومی مشاوران املاک با سامانه خودنویس
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • ساخت باندهای دوم محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی شتاب می‌گیرد
  • بساط دلالی و سوداگری از طریق سامانه خودنویس جمع آوری می‌شود
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی